Keskustelutilaisuus Keski-Uudenmaan vaikuttajille, yrittäjille ja koulutusväelle 1.12.2014 – puhujana kansanedustaja Raija Vahasalo

Kansanedustaja Raija Vähäsalo 1.12.2014
Kansanedustaja Raija Vahasalo valotti 1.12.2014 valtion mahdollisuuksia tukea ja rahoittaa oppisopimuskoulutusta.

Keuda Oppisopimustoimisto ja Oppisopimuskummit ry järjestivät keskustelutilaisuuden Keski-Uudenmaan alueen vaikuttajille, yrittäjille ja koulutusväelle 1.12.2014. Tilaisuudessa puhui kansanedustaja, kulttuuri- ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Raija Vahasalo, joka valotti valtion mahdollisuuksia tukea ja rahoittaa oppisopimuskoulutusta.

Keuda Oppisopimustoimiston johtaja Anne Vuorisen ajankohtaiskatsauksen lisäksi kummi Leena Tompuri esitteli Oppisopimuskummit ry:n toimintaa. Työvoimaviranomaisen puheenvuoron käytti Raimo Hokkanen Uudenmaan TE-keskuksesta kertomalla kuntakohtaisia lukuja ilman koulutuspaikkaa tai työtä olevista nuorista.

Tilaisuuden hauskalla tavalla juontanut näyttelijä Heikki Lund kertoili Tuusulanjärven ympäristön taiteilijayhteisön tavoista opettaa nuoria.

Tilaisuudessa oli 30 osallistujaa ja tilaisuuden keskustelujen perusteella syntyi ”sanoista tekoihin”-työryhmä, jonka tarkoitus on kartoittaa alueen nuorten koulutustilannetta ja miettiä, miten koulutus-ja työtilannetta alueella parannetaan.

Lue Oppisopimuskummien varapuheenjohtaja Leena Tompurin,  kansanedustajien Raija Vahasalo ja Eero Lehti sekä kenraaliluutnantti Jussi Hautamäen ajatuksista oppisopimuksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s